b a l k a n c a r

 

 
 

Balkancar je proizvodno, trgovinsko i servisno preduzeće sa sedištem u Zemun Polju (pored novosadskog auto-puta, u krugu Instituta za kukuruz), u ulici Slobodana Bajića br.1, 11080 Beograd. Robna marka BALKANCAR se prvi put, na ovim prostorima, pojavila 1967. godine.

Osnovna delatnost firme BALKANCAR je proizvodnja, distribucija i servis sredstava unutrašnjeg transporta – viljuškara. Robna marka BALKANCAR se prvi put, na ovim prostorima, pojavila 1967. godine. Naredne 24 godine viljuškari marke BALKANCAR prodavani su u okviru firme UNIVERZAL. 1991. osniva se firma BALKANCAR.

Okosnicu našeg asortimana čine viljuškari na elektro, dizel i gasni pogon. Nosivost naših viljuškara varira od 1.250 kg pa do 8.000 kg, a visinu dizanja određuju Vaše potrebe. Zahvaljujući uspešnoj dugogodišnjoj saradnji sa nemačkom firmom KAUP, možemo Vam ponuditi i veliki broj najrazličitijih priključnih uređaja za rad sa robom koja zahteva posebnu manipulaciju (bočno-pomični uređaji, rotatori, hvataljke za papir, burad itd.).

Pored viljuškara, u našoj ponudi nalaze se i paletna kolica, ručnovodeći viljuškari, lančane i užane dizalice.

Od 2006. godine firma BALKANCAR postala je i zvanični distributer viljuškara japanskog proizvođaca KOMATSU. Pored dizel, gasnih i elektro viljuškara, u KOMATSU programu možete naći i veliki izbor ručnovodećih elektro viljuškara, visokoregalne viljuškare, kao i viljuškare velikih nosivosti (do 16 tona).

Pored dugogodišnje tradicije i prisutnosti na domaćem tržištu, naša najjača preporuka su dobro snabdeven magacin rezervnih delova i izvanredno organizovana servisna služba koja izlazi na teren najkasnije 48 sati nakon poziva.

Ne oklevajte da nas pozovete! Svakog radnog dana od 8 do 16 časova stručno osoblje Vam može pružiti sve informacije o proizvodima i pomoći Vam u odabiru pravog rešenja.

Posetite nas! Nalazimo se u Zemun Polju (pored novosadskog auto-puta, u krugu Instituta za kukuruz), u ulici Slobodana Bajića br. 1

 

  Naslovna strana
  O nama ...
  Kontakt
  Modeli
  Cenovnik