Osnovna delatnost firme BALKANCAR je proizvodnja, distribucija i servis sredstava unutrašnjeg transporta – viljuškara. Robna marka BALKANCAR se prvi put, na ovim prostorima, pojavila 1967. godine. Naredne 24 godine viljuškari marke BALKANCAR prodavani su u okviru firme UNIVERZAL. 1991. osniva se firma BALKANCAR.

Okosnicu našeg asortimana cine viljuškari na elektro, dizel i gasni pogon. Nosivost naših viljuškara varira od 1.250 kg pa do 8.000 kg, a visinu dizanja odreduju Vaše potrebe. Zahvaljujuci uspešnoj dugogogodišnjoj saradnji sa nemackom firmom KAUP, možemo Vam ponuditi i veliki broj najrazlicitijih prikljucnih uredaja za rad sa robom koja zahteva posebnu manipulaciju (bocno-pomicni uredaji, rotatori, hvataljke za papir, burad itd.).

Pored viljuškara, u našoj ponudi nalaze se i paletna kolica, rucnovodeci viljuškari, lancane i užane dizalice.

Od 2006. godine firma BALKANCAR postala je i zvanicni distributer viljuškara japanskog proizvodaca KOMATSU. Pored dizel, gasnih i elektro viljuškara, u KOMATSU programu možete naci i veliki izbor rucnovodecih elektro viljuškara, visokoregalne viljuškare, kao i viljuškare velikih nosivosti (do 16 tona).

Pored dugogodišnje tradicije i prisutnosti na domacem tržištu, naša najjaca preporuka su dobro snabdeven magacin rezervnih delova i izvanredno organizovana servisna služba koja izlazi na teren najkasnije 48 sati nakon poziva.

Ne oklevajte da nas pozovete! Svakog radnog dana od 8 do 16 casova strucno osoblje Vam može pružiti sve informacije o proizvodima i pomoci Vam u odabiru pravog rešenja.

Posetite nas! Nalazimo se u Zemun Polju (pored novosadskog auto-puta, u krugu Instituta za kukuruz), u ulici Slobodana Bajica br. 1